Jouw onafhankelijke mediator in Leiderdorp

Als onafhankelijke mediator help ik je in Leiderdorp om het conflict tussen jou en een andere partij op te lossen. Door vele jaren als arbeids- en organisatiepsycholoog bij de politie gewerkt te hebben, kan ik jou goed begeleiden bij het proces. Het gaat er hier niet om wie er gelijk heeft, maar over hoe je hier weer uit komt. Bij Ellen Gerrese Mediation & Coaching in Leiderdorp bedenk ik als mediator geen oplossingen en maak ik geen beslissingen, dit zal je zelf samen met de andere partij doen.

De voordelen bij het inschakelen van mij als mediator in Leiderdorp

Wanneer je mij uit de omgeving van Leiderdorp inschakelt als mediator, zorg ik ervoor dat beide partijen hun verhaal aan elkaar kwijt kunnen. Daarbij zorg ik ervoor dat het vertrouwen in elkaar herstelt zodat je samen tot een oplossing kunt komen. Daarnaast profiteer je bij mediation tussen twee partijen, bij een groepsmediation, van diverse voordelen:

  • De mediator zorgt ervoor dat je allebei inspraak heeft
  • Mediation bevordert respectvolle communicatie
  • Er wordt gedacht en gewerkt aan oplossingen
  • Je zoekt samen naar een oplossing die bij jullie past
  • Sneller dan een juridisch proces
  • Vaak voordeliger dan een juridisch proces

Neem vrijblijvend contact met mij op

Wens je hulp bij een arbeidsconflict? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op door te bellen naar 0650468688 of stuur een e-mail naar e.gerrese@mediationleiderdorp.nl. Je kunt ook persoonlijk kennismaken met mij als mediator in Leiderdorp, het eerste halfuur is hierbij altijd kosteloos. 

Wat is Mediation?

Mediation is een proces waarin twee partijen in het bijzijn van een onafhankelijke mediator proberen uit hun conflict te komen. Wie gelijk heeft, is niet van belang.

Lees meer

Werkwijze

Op voorstel van de mediator vindt met beide partijen afzonderlijk een intakegesprek plaats. De mediator legt het mediationproces uit, geeft daarbij aan wat de verwachtingen van de partijen en omgekeerd van de mediator zijn.

Lees meer