Hulp bij een arbeidsconflict van een mediator in Leiderdorp

Heb je hulp nodig bij een arbeidsconflict in Leiderdorp of in de omgeving van Leiden? Meld je dan aan voor Arbeidsconflict mediation bij Ellen Gerrese Mediation & Coaching in Leiderdorp. Met jarenlange ervaring als arbeids- en organisatiepsycholoog bij de politie, kan ik goed uit de voeten met arbeidsconflicten. Ik werk vanuit de overtuiging dat je een nieuwe weg inslaat als je accepteert dat de andere partij anders is. Werkbare oplossingen ontstaan namelijk vanuit het begrip voor een ander.

Waar mijn hulp bij een arbeidsconflict in Leiderdorp, nabij Leiden, op gericht is

Arbeidsconflict mediation bij mij in Leiderdorp richt zich op het herstellen van verstoorde communicatie in werksituaties. De gevolgen die door verstoorde communicatie kunnen ontstaan, zijn erg vervelend. Denk hierbij aan (langdurig) ziekteverzuim waarbij het lastig is om na ziekte weer terug aan het werk te gaan. Of denk aan een beroep- en bezwarenprocedure of zelfs een rechtszaak met hoge advocaatkosten. Door mijn hulp vroegtijdig in te zetten bij een arbeidsconflict, wordt veel geld en ellende bespaard. Met mijn begeleiding lossen de verschillende partijen zelf hun probleem op. Het zelf aandragen van een oplossing is namelijk vaak de meest duurzame. Ik word als mediator meestal ingezet door HR-adviseurs, zij zien een verstoorde communicatie tussen collega’s onderling of tussen werknemer en werkgever. 

Praktijkvoorbeeld: J. en M. waren twee collega's die met elkaar in een project moesten samenwerken. Zij verschilden qua werkstijl en konden elkaar regelmatig niet vinden in het werk dat zij gezamenlijk moesten oppakken. Hun verschil van mening over de manier waarop het werk in hun ogen aangepakt moest worden, liep zodanig op dat J. en M. niet meer met elkaar konden communiceren. Door mediation zijn zij in staat geweest om de draad weer op te pakken: ze hebben respect gekregen voor elkaars werkwijze, maar zijn ook tot het besef gekomen dat zij niet meer in een directe confrontatie met elkaar kunnen werken. M. en J. hebben zelf, in overleg met hun leidinggevenden, afspraken gemaakt over een nieuw project waarin zij elkaars expertise konden waarderen en niet meer direct met elkaar samen hoefden te werken.

Schakel mijn hulp in

Zie je als HR-adviseur een arbeidsconflict tussen een werknemer en werkgever? Of heb je zelf hulp nodig bij een arbeidsconflict in Leiderdorp of in de omgeving van Leiden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat arbeidsconflict mediation voor je kan betekenen. Je bereikt mij door te bellen naar 0650468688, of stuur een e-mail naar e.gerrese@mediationleiderdorp.nl. Daarbij is het ook mogelijk om persoonlijk kennis te maken wanneer je hulp wenst bij een arbeidsconflict in de omgeving van Leiden. Hierbij is het eerste halfuur altijd kosteloos.

Contact

Arbeidsconflict mediation

Lees verder

Burenruzie mediation

Lees verder

Groepsmediation

Lees verder