Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Ellen Gerrese

Arbeidsconflicten komen overal voor. Ik heb jaren als arbeids- en organisatiepsycholoog bij de politie gewerkt. Deze ervaring maakt dat ik ook met arbeidsconflicten binnen de politie-organisatie goed uit de voeten kan. De diverse (bestuurs-) functies die ik naast mijn werk heb bekleed binnen de sectoren sport, politiek, cultuur, onderwijs en gehandicaptensport, hebben mij een goede kijk in de keuken gegeven van uiteenlopende soorten verenigingen. Kennis die goed van pas komt bij mediation voor verenigingen! Omdat familieconflicten mij aan het hart gaan, ondersteun ik graag bij de oplossing van kwesties tussen familieleden. Voor burenruzie mediation werk ik als mediator mee aan het buurtbemiddelingsprogramma van Kwadraad in Leiden.

Waarom kiezen voor Ellen Gerrese Mediation?
"Ik werk vanuit de overtuiging dat je een nieuwe weg in kunt slaan als je accepteert dat de andere partij anders is. Werkbare oplossingen ontstaan vanuit begrip voor de ander. Met een achtergrond in de arbeids- en organisatiepsychologie, focus ik bij conflicten bewust niet op wet- en regelgeving, maar op het herstellen van communicatie tussen mensen en op het pakken van de eigen regie. Als de communicatie genormaliseerd is, kunnen partijen zelf met oplossingen komen. En zelf aangedragen oplossingen zijn vaak de meest duurzame."

MfN Nederland Kwaliteitsregister
Arbeids- en organisatiepsycholoog
Lid Landelijk Netwerk Politie Mediation

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren