Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Blogs

Hieronder vind je mijn blogs.

Stress in je werk

Heb jij ook wel eens stress in je werk? Hoe vervelend is dat! Maar ook hoe goed kan het werken! Dit lijkt tegenstrijdig maar stress kan een positieve en negatieve uitwerking hebben.

Lees verder

Communicatieproblemen

Hoe kan ik weer goed communiceren met mijn baas? Overal op het werk vinden meningsverschillen plaats. Over de aanpak op het werk, over jouw persoonlijkheid, over de manier waarop jouw baas de taken oplegt. Voordat je het weet irriteer je je mateloos en lopen deze irritaties op.

Lees verder

Medewerkers beter begrijpen

Hoe kan ik mijn medewerkers beter begrijpen? Hoe moeilijk kan het zijn om leiding te geven aan een groep medewerkers. Sommige collega’s werken prettig met jou samen, andere collega’s hebben er veel moeite mee en lijken in de ‘tegen’-stand te zitten.

Lees verder

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren