Groepsmediation in de buurt van Leiden

Groepsmediation bij Ellen Gerrese Mediation & Coaching in Leiderdorp, in de omgeving van Leiden, is bijzonder geschikt voor teams waarin mensen samenwerken. Doordat ik jarenlang bij de politie heb gewerkt als arbeids- en organisatiepsycholoog, ben ik lid van het Landelijk Netwerk Politie Mediation. Naast deze ervaring, heb ik diverse functies die ik binnen de sectoren sport, politiek, cultuur, onderwijs en gehandicaptensport heb uitgevoerd bekleed. Hierdoor kan ik goed uit de voeten met diverse conflicten.

Groepsmediation helpt ook jouw team in de omgeving van Leiden

In ieder team kunnen conflicten en spanningen ontstaan. Niet zelden is verstoorde communicatie hier de oorzaak van. De groepsmediation bij mij in Leiderdorp, nabij Leiden, pakt dit probleem aan door de leden van een team met elkaar in gesprek te brengen. Het doel is om gezamenlijk tot een aanpak te komen die de communicatie terugbrengt tot normale verhoudingen. Zo verbeteren niet alleen de motivatie maar ook de resultaten van een team. Verder kan groepsmediation ook helpen wanneer iemand na ziekte terug aan het werk gaat bij jouw bedrijf in de omgeving van Leiden.

Praktijkvoorbeeld: Binnen een sportvereniging was reeds geruime tijd spanning aanwezig tussen de bestuursleden. Zij hadden door allerlei oorzaken een verstoorde relatie en konden daardoor niet goed meer functioneren. Enkele bestuursleden kwamen niet meer naar de vergaderingen, anderen wilden alleen op hun voorwaarden vergaderen. De voorzitter schakelde een mediator in om dit probleem te verhelpen. De mediator organiseerde eerst intakegesprekken met alle leden van het bestuur afzonderlijk. Na deze ronde bracht hij alle bestuursleden bij elkaar. Tijdens deze bijeenkomst kon ieder lid afzonderlijk zijn verhaal doen en er werd met respect naar elkaar geluisterd. Daarna is er constructief gezocht naar oplossingen voor het ontstane probleem; met als resultaat dat deze vereniging inmiddels weer geleid wordt door een gemotiveerd bestuur!

Meld jouw team aan voor groepsmediation

Wil je ook de spanningen in jouw team oplossen? Neem dan contact met mij op en meld jouw team aan voor mijn groepsmediation in Leiderdorp. Je bereikt mij door te bellen naar 0650468688, of stuur een e-mail naar e.gerrese@mediationleiderdorp.nl

Contact

Arbeidsconflict mediation

Lees verder

Burenruzie mediation

Lees verder

Groepsmediation

Lees verder