Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Familie mediation in de buurt van Leiden

Bij mijn familie mediation, nabij Leiden, draait het vooral om het leren accepteren van elkaars keuzes. Een sterke familieband geeft een veilig gevoel: je weet dat je altijd op hen kunt vertrouwen als er iets aan de hand is. Echter het kan zo zijn dat je een keuze maakt, die niet goed in de smaakt valt bij de rest van jouw familie. Dit kan leiden tot een meningsverschil of zelfs tot vervelende en langdurige familieconflicten. 

Familie mediation nabij Leiden om familieconflicten te voorkomen

Zijn er nog geen familieconflicten maar wel verschillen van inzichten? Dan is het al goed om te kiezen voor familie mediation in Leiderdorp, in de buurt van Leiden. Een verschil van mening kan al snel een conflict worden. Binnen een familieband is het belangrijk om de problemen snel te onderkennen. Een verschil van inzicht is vaak makkelijker om met elkaar te bespreken. Vaak wordt de rol van mediator gekoppeld aan een conflict, terwijl een mediator juist bij een verschil van inzicht ook een belangrijke rol speelt.

Praktijkvoorbeeld: Binnen een familie spreken de ouders en de volwassen kinderen elkaar niet meer. De ouders hebben geen idee wat de oorzaak is. Zij hebben regelmatig bij de kinderen gepolst, maar een duidelijk antwoord kwam er niet. Een conflict is er niet, maar in het verleden was er verschil van inzicht. Het gevolg was dat zij jarenlang niet hebben gecommuniceerd en elkaar ook niet hebben ontmoet. De ouders en kinderen hebben met ondersteuning van een mediator het verschil van inzicht kunnen uitspreken en kunnen bijleggen.

Zonder mediation worden verschillen van inzichten vaak niet goed onderkend met familieconflicten als gevolg. Met familie mediation, bij Ellen Gerrese Mediation & Coaching nabij Leiden, werk je er aan om verstoorde relaties binnen jouw familie op te lossen. Hierdoor maakt je van jouw familie weer een veilige haven.

Praktijkvoorbeeld: E. en J. zijn twee zussen uit een groot gezin die het uitstekend met elkaar kunnen vinden. Zij zijn door hun karakters aan elkaar verbonden en doen daardoor heel veel samen. E. en J. delen lief en leed en kunnen gewoon niet zonder elkaar. Na vele jaren ontstaat er een conflict tussen hun beide partners. Dit loopt zo hoog op dat de spanning om te snijden is zodra zij met z’n vieren zijn. Dat heeft uiteraard zijn weerslag op de twee zussen. Mediation heeft ertoe geleid dat de beide heren weer 'on speaking terms' kwamen. Goede vrienden zullen zij waarschijnlijk niet worden, maar omwille van E. en J. hebben zij de omgang met elkaar weten te normaliseren.

————————————————-

Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak

Zijn er binnen jouw familie verschillen van inzichten die binnenkort zullen uitlopen tot familieconflicten? Neem dan contact op en maak een afspraak voor familie mediation bij Ellen Gerrese Mediation & Coaching in Leiderdorp, in de omgeving van Leiden. Je bereikt mij door te bellen naar 0650468688 of stuur een e-mail naar e.gerrese@mediationleiderdorp.nl. Wanneer er een conflict is ontstaan tussen jou en een groep dierbaren, kun je je aanmelden voor groepsmediation. 

Contact

 

Arbeidsconflict mediation

Lees verder

 

Familie mediation

Lees verder

 

Burenruzie mediation

Lees verder

 

Groepsmediation

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren