Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Workshop 'Hoe houd ik plezier in mijn werk'

In deze workshop krijg je inzicht in je eigen beleving van plezier. Heb je wel eens minder of geen plezier in je werk? Ben je je ervan bewust? Hoe ga je om met werkstress? Wat betekent plezier in het werk voor jou?

Stress op het werk is soms erg goed om te kunnen presteren. Echter, als deze stress oploopt en in de weg gaat staan, is het verstandig er wat aan te doen. Contact met je leidinggevende hierover kan helpen. Ook contact met collega’s is van belang. Een andere optie is hoe je er zelf mee omgaat. Ik probeer je bewust te maken van de valkuilen en focus vooral op ‘empowerment’. Hoe ben je opgewassen tegen valkuilen en hoe kun je je passie voor het werk weer terugvinden? Tijdens deze workshop bespreken de deelnemers onderling oplossingen en dragen zij tips aan om het plezier in het werk vooral te behouden.

Contact

 

Na ziekte terug aan het werk gaan

Lees verder

 

Individuele coaching

Lees verder

 

Workshop 'Benut je kwaliteiten'

Lees verder

 

Workshop 'Plezier in mijn werk'

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren