Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Workshop 'Benut je kwaliteiten'

Wil je verder komen bij je huidige werkgever? Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan is het –zeker in deze tijd- van groot belang dat je weet over welke kwaliteiten en talenten je beschikt.

In deze workshop ligt de focus op het verschil tussen karakter en gedrag. Vele mensen denken dat er geen verschil is. Toch kun je je gedrag zelf sturen, terwijl dat bij karakter niet zo gemakkelijk is. Aan de hand van oefeningen bespreek ik op welke wijze je het gedrag kunt sturen en ontwikkelen naar de gewenste situatie. Het contact met leidinggevende en collega’s is daarbij van belang. Het is prettig voor jezelf om in een flexibele omgeving met flexibele taken en flexibele werktijden bewust te zijn van je eigen kwaliteiten en deze in te zetten waar nodig. De discussie met de deelnemers draagt hieraan bij.

Contact

 

Na ziekte terug aan het werk gaan

Lees verder

 

Individuele coaching

Lees verder

 

Workshop 'Benut je kwaliteiten'

Lees verder

 

Workshop 'Plezier in mijn werk'

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren