Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Na ziekte terug aan het werk gaan

Wil je na een ziekte terug aan het werk? Dat is meestal moeilijker dan verwacht. Wanneer je weer terug aan het werk gaat na een langdurige ziekte, is het toch wennen aan een ritme. Je zult stapsgewijs moeten opbouwen. Er kan na een langdurige ziekte niet van jou verwacht worden om gelijk fulltime terug te gaan werken. Wanneer je wel gelijk aan de slag gaat, bestaat de kans dat je overwerkt raakt of dat jouw gezondheid achteruit gaat. Met Ellen Gerrese Mediation & Coaching help ik je bij het voorbereiden op en begeleiden in jouw nieuwe werkritme.

Na ziekte er klaar voor zijn om terug aan het werk te gaan

Voordat je er klaar voor bent om terug te gaan werken na een langdurige ziekte, zul je er eerst fysiek en mentaal klaar voor moeten zijn. Terug aan het werk gaan na langdurige ziekte kan veel stress opleveren omdat je hier tegenop ziet. Als coach in Leiderdorp help ik jou bij het mentaal en fysiek voorbereiden zodat je eerst rust krijgt. Door de jarenlange ervaring die ik heb opgedaan bij de politie als arbeids- en organisatiepsycholoog weet ik hoe belangrijk het is dat je mentaal en fysiek sterk genoeg bent. Een ieder heeft zijn eigen voorbereidingsproces waarin de fysieke en mentale aspecten aandacht krijgen.

Maak een afspraak

Weet je niet zeker of je er wel klaar voor bent om terug te gaan werken na een langdurige ziekte? Neem dan contact met mij op door te bellen naar 0650468688, of stuur een e-mail naar e.gerrese@mediationleiderdorp.nl voor het maken van een afspraak. Ook wanneer je meer wilt weten over mij of wat ik doe, is het ook mogelijk om geheel vrijblijvend contact met mij op te nemen. Zo bied ik onder andere ook hulp bij een arbeidsconflict.

Contact

 

Na ziekte terug aan het werk gaan

Lees verder

 

Individuele coaching

Lees verder

 

Workshop 'Benut je kwaliteiten'

Lees verder

 

Workshop 'Plezier in mijn werk'

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren