Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Individuele coaching

Coachen is een specifieke manier van begeleiden waarbij bepaalde doelen gemakkelijker en sneller gerealiseerd zullen worden. Je wilt graag het beste uit jezelf halen, maar omstandigheden op je werk staan dat in de weg. Je twijfelt of je op de juiste plek zit, de balans tussen werk en privé is zoek en de communicatie met je leidinggevende verloopt moeizaam. Door middel van coachen kun je dit in goede banen leiden.

Zoals hierboven besproken kun je gecoacht worden vanuit verschillende rollen:

Individuele coaching
Met individuele coaching word je verder geholpen in je persoonlijk leven. Het gaat om jou als individu en de rol die je vervult in je dagelijks leven.

Loopbaancoaching
Met loopbaancoaching gaat het om de rol die je vervult op professioneel gebied. Het gaat om jou als individu en de rol die je vervult in je werk. Je wordt begeleid in je loopbaan, met als doel een loopbaan te kiezen waarin je tot je recht komt.

————————————————————

Als arbeids- en organisatiepsycholoog kan ik jou helpen als coach om het heft weer in handen te nemen. Afhankelijk van de vraag bespreek ik met jou je doel. Ook kijken we naar het aantal gesprekken en de duur van het traject. Ik richt mij op ‘coaching on the job’ en het besprokene wordt direct in de praktijk gebracht en geoefend. Stap voor stap word je door het proces geleid waardoor je je steeds sterker gaat voelen. Aan het einde van het traject heb je het gestelde doel bereikt. Het belangrijkste is dat je weer plezier in je persoonlijke en professionele leven krijgt!

Contact

 

Na ziekte terug aan het werk gaan

Lees verder

 

Individuele coaching

Lees verder

 

Workshop 'Benut je kwaliteiten'

Lees verder

 

Workshop 'Plezier in mijn werk'

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren